Fillon epoka e telefonave 3D pa syze

Pas pak ditësh, koreanët e LG do të prezantojnë për mediat Optimus 3D, smartphone i parë në gjendje të prodhojë dhe shfaq përmbajtje (foto dhe video) tre dimensionale pa ndihmën e syzeve.

Në të njëjtën periudhë, ndoshta pak më vonë, do të vijë edhe një telefon i dytë 3D, edhe ai një Android, por këtë herë i HTC: Evo 3D i cili ka dalë në SHBA dhe tani pritet të vijë në Evropë.

“3D është diçka më shumë që duam t’i ofrojmë publikut ton딝, është shprehur Graham Wheeler, drejtori i drejtor i komercializimit të HTC.

Jepni mendimin tuaj