Guide: Si te perdorim vetem nje Mouse per dy Kompjutera te ndryshem!

Ky fakt ju çudit? Jeni duke perdour dy kompjutera njekohesisht dhe preferoni te keni vetem 1 mouse? Kjo gje eshte fare e thjeshte me Input Director dhe pa ndihmen e kartave apo pershtatesve.

Input Director eshte nje program per Windows i cili te lejon kontrollimin e dy kompjuterave qe kane sistem Windows duke perdorur vetem vetem nje mouse dhe tastire. Ky program eshte per ata qe kane dy kompjutera prane njeri tjeterit dhe duan te mbajne vetem nje mouse dhe tastier per efekt komoditeti, hapesire apo tjeter.

Shkarko Falas Input Director

Jepni mendimin tuaj