HP paraqet Slate: Tablet me Windows 7

Tashme ne Internet jane shperndare disa te dhena teknike per kompjuterin e ri me prekje te HP. Do te kete nje ekran 16:9 (1024 x 600) prej 8.9 polic, procesor Intel Atom Z530 me 1.6GHz dhe 1GB Ram (mmh, me Windows 7 dhe pse priten ngadalesime). Do te kete dhe nje karte video e dedikuar per video ne HD. Porta Usb, hyrje per skeda Sd, nje slot per Sim, dopio webcam, lidhje WiFi dhe Bluetooth, modul GPS, docking station per ta perdor mbi tavoline. Autonomia thuet se do jete mbi 5 ore. Cmimi parashikohet: 549 dollar per 32Gb, 599 dollar per ata 64Gb.
Padyshim nje hardware me i pasur se ai i iPad, por sistemi eshte ai qe duhet te mendojne me shume. Jane dy filozofi te ndryshme. Le te shikojme si do shkoje kjo beteje.

Video e prezantimit te HP Slate:

Jepni mendimin tuaj