Sekuestrohen 150 kg cannabis ne tirane.

Sekuestrohen 150 kg cannabis sattiva si dhe arrestohen tre persona si posedues dhe shpërndarës së saj Nga Policia e tiranes ne nje Operacion te quajtur (Depertimi).

Te Arrestuarit Jane Tre Persona Te Tre Nga qyteti i Gjirokastres Ata jane Arti Karoli, 31 vjeç, Fiqiri Kaso, 24 vjeç, dhe Bledar Danaj 38 vjeç i cili ishte punojes policie ne drejtorine e qytetit.
Mësohet se lënda narkotike vinte nga Lazarati, kjo me qëllim shitjen dhe shpërndarjen në kryeqytet.
Të arrestuarit u ndaluan në flagrancë gjatë shkëmbimit të lëndës, pranë një Qëndre Tregëtare në Tiranë.

Jepni mendimin tuaj