Si te konfigurojme Webcam qe te punoje me MSN

Postimi Origjinal nga ReniX nen Pyetni Expertet

Ja si te veproni per konfigurimin Kameres Web nen Windows Live Messenger. Pas konfigurimit mund te jeni te afte te beni video thirje apo video bashkbidedime me kontaktet tuaj.

Ja hapat qe duhet te ndiqni:

Identifikohuni me adresen tuaj email dhe fjalekalimin tuaj.
Shtypni ALT nga tastiera dhe shkonin nen menun e zgjedhur ne foto: (Audio dhe Video Setup)
Vazhdoni proceduren duke zgjedhur nga lista emrin e duhur.

Imazh

 

Per degjimin: Zgjidhni skeden e zerit

Imazh

 

 

Ai i sakti duhet te jete skeda e zerit tuaj si ne shembullin tim… (emri mund te ndryshoje…)

Imazh

per mikrofonin zgjidhni te njejten me skeden e zerit. (ne rast te kundert ate te zkeden e mikrofonit tjeter)
Imazh

dhe ne fund Webcam:
Imazh

Konfermoni gjithçka dhe provoni te kryeni Video Thirrjen me MSN tuaj.

Jepni mendimin tuaj