3 Software per te fikur Kompjuterin Automatikisht

Nese keni ves te shkarkoni filma, muzike nga Interneti, shpesh here duhet ta lini kompjuterin ndezur per shume kohe te gjate! Por gje qe shoqerohet me shpenzimin e energjise nese rri ndezur pa punuar kur shkarkimi mbaron dhe ne na ka zene gjumi.
Ne ndihme te ketij problemi na vijne keto programe te nevojeshem per te fikur kompjuterin automatikisht. Disa programe shkarkimi si bittorrentkane opsionin per fikjen automatike kur mbaron shkarkim, por ne rast te kundert perdorni nje nga keto programet e radhutura meposhte.

Perdorimi per secilin eshte i thjeshte, shkarkoni ate qe ju duket me interesant dhe pse funksioni eshte i njejte.

 Download: Vista Shutdown Timer Download: Sleep Timer Download: Easy TimerNese keni pyetjte, perdorni hapesiren e forumit per te drejtuar kerkesen tuaj ose formen e komenteve.

Jepni mendimin tuaj