Xhamia e madhe do te ndertohet tek sheshi Namazgjase.

Komisioni per ndertimin e Xhamise se Madhe i inicuar nga Bashkia e Tiranes vendosi sot qe Xhamia e Madhe te ndertohet tek sheshi i Namazgjase prane parlamentit!

Ky komision perbehet nga kreu Bashkise se Tiranes z. L.Basha dhe kryetari Komunitetit Mysliman Selim Muca si edhe perfaqesues te Prefektures, Keshillit te qarkut etj.

Pa ofenduar askend asnje besimtar te cfardo besimi qofte une shtroj nje pyetje per diskutim……….

Perse te hidhen kot keto miliarda leke per ndertime kishash, xhamiash apo edhe te tjera, ne nje kohe qe nje pjese e mire e popullsise shqiptare ndodhe ne varferi totale..???

Jepni mendimin tuaj