Menyra me e mire per te shkarkuar Video dhe MP3 nga YouTube, Facebook apo MetaCafe

Jeni i apasionuar pas muzikesh dhe deshironi te ruani videoklipe dhe filet mp3 ne kompjuterin tuaj? Atehere ky eshte programi qe ju duhet. Ja te shikojme sebashku funksionet qe sjell.
Clip Extractor nje program shume i thjesh dhe teper efikas ne perdorim dhe ne shkarkimin e videove nga shume site si: YouTube/MetaCafe/Megaporn/Break/Dailymotion dhe shume te tjerë.

Clip Extractor mundeson shkarkin ne formatet MP4,Avi for DVD Player,Avi for PC,Quick Time (MOV),MP4 for iPod/PSP(MPEG4+AAC),MP4 Windows Mobile,3GP for Mobile(MPEG4+AAC),Flash Video dhe MP3 Audio(High Quality)

Shkarko Clip Extractor

Hotfile[CODE] http://hotfile.com/dl/36364361/4f51aa8/YouTube_Clip_Extractor_v2.2.0.8-By_PagjumsiA.rar.html[/CODE]OseFilefront[CODE]http://www.filefront.com/16031615/YouTube-Clip-Extractor-v2.2.0.8-By-PagjumsiA.rar/[/CODE]

Jepni mendimin tuaj