Smartphone Nexus 5 nga LG dhe Google

Nexus 5 është smartphone më i fundit i fuqizuar nga Android që mban firmën e Google dhe LG. Android në Market Share sapo ka arritur 52% te sistemeve operative per Smartphone dhe kjo falë strategjisë të Google mbi sistemin Open Source dhe bashkëpunimeve me firmat më të njohura botërore për hardware.

Performanca është më e mira në merkato mbi çmimin e këtij smartphone $349 apo 349Euro për Evropën. Sistemi operativ është ai më i fundit Android KitKat 4.4 ku spikatin një sërë veçori interesante. Shfletoni listen e plote ne vijim.

Specifikiat e plota të Smartphone Nexus 5
[TABLE=”width: 625″]
[TR][TD]Screen[/TD]
[TD]4.95” 1920×1080 display (445 ppi)
Full HD IPS
Corning® Gorilla® Glass 3[/TD][/TR]
[TR][TD]Camera[/TD]
[TD]1.3MP front facing
8MP rear facing with Optical Image Stabilization[/TD][/TR]
[TR][TD]Dimensions[/TD]
[TD]69.17×137.84×8.59 mm[/TD]
[/TR]
[TR][TD]Weight[/TD]
[TD]4.59 ounces (130g)[/TD]
[/TR]
[TR][TD]Battery[/TD]
[TD]2300 mAh
Talk time up to 17 hours **
Standby time up to 300 hours **
Internet use time up to 8.5 hours on WiFi, up to 7 hours on LTE **
Wireless Charging built in[/TD][/TR]
[TR][TD]Audio[/TD]
[TD]Builtin speaker, 3.5mm stereo audio connector[/TD]
[/TR]
[TR][TD]Processing[/TD]
[TD]CPU: Qualcomm Snapdragon™ 800, 2.26GHz
GPU: Adreno 330, 450MHz[/TD][/TR]
[TR][TD]Wireless[/TD]
[TD]Dualband WiFi (2.4G/5G) 802.11 a/b/g/n/ac
NFC (Android Beam)
Bluetooth 4.0[/TD][/TR]
[TR][TD]Networks (North America)[/TD]
[TD]GSM: 850/900/1800/1900 MHz
CDMA: Band Class: 0/1/10
WCDMA: Bands: 1/2/4/5/6/8/19
LTE: Bands: 1/2/4/5/17/19/25/26/41[/TD][/TR]
[TR][TD]Networks (Rest of World)[/TD]
[TD]GSM: 850/900/1800/1900 MHz
WCDMA: Bands: 1/2/4/5/6/8
LTE: Bands: 1/3/5/7/8/20[/TD][/TR]
[TR][TD]Memory[/TD]
[TD]Choose 16GB or 32GB internal storage (actual formatted capacity will be less)
2GB RAM[/TD][/TR]
[TR][TD]Ports and Connectors[/TD]
[TD]microUSB
SlimPort™ enabled
3.5mm stereo audio jack
Dual microphones
Ceramic power and volume buttons[/TD][/TR]
[TR][TD]Sensors[/TD]
[TD]GPS
Gyroscope
Accelerometer
Compass
Proximity/Ambient Light
Pressure
Hall[/TD][/TR]
[/TABLE]Market Share

Jepni mendimin tuaj