Xhemi Shehu master në Londër

image

Sa vjen dhe shtohen enigmat se ç’farë do të ndodhë me Xhemi Shehun gjatë sezonit të ri televiziv. Hamendësitë janë të shumta për rishfaqjen e ish-velinës së “Fiksit” në ekranin e ndonjë televizioni shqiptar.

Një mike e Shehut ka pohuar për “Bluetooth” planin sekret të së bukurës Xhemi. Disa ditë më parë ajo është parë në një nga baret e Tiranës nën shoqërinë e mikes së saj të vjetër Julinda Sharra e cila jeton në Londër. Pasi ka prekur televizionin italian Shehu ëndërron të jetë vajza “Hot” e ekraneve të ftohta e konservatore britanike pse jo me bukurinë që i ka falur zoti ti futet modelimit për kopertinat e revistave për meshkurj si “For Him Magazine”, “Playboy”, “GQ” apo “Loaded”. Nuk ka dyshim që nëse ndodh kështu djemtë anglezë të rrjeshtohen në radhë për shqiptaren e bukur në kërkim të sfidave të reja.

Nga Bluetooth

Jepni mendimin tuaj