Lamtumire Michelle. Eros ka gjetur dashurine e vertet!

Histora midis Eros Ramazzotti dhe Marika Pellegrinelli tashme eshte bere zyrtare. Ai eshte paraqitur me te fejuaren e re para fotografeve me festen e organizuar nga Dolce&Gabbana. Marika gjithashtu eshte prezantuar me te bijen e Eros, Aurora.

Aurora lindi nga raporti i Eros me Michelle Hunziker. Nje femer mjaft e zonja dhe qe nuk ka te krahasuar. Lidhja me Marika Pellegrinelli dhe Eros vazhon gati prej nje viti dhe tashme eshte publike.

Urime çifiti! Por cili eshte mendimi juaj! Presim komentet!

Jepni mendimin tuaj