Ja grafiku i çmimeve per iPhone 4 ne mbare boten

iPhone 4 eshte telefoni me i ri nga Apple i hedhur ne treg muajn e kaluar! Veçorite qe ky telefon celular sjell jane nga me te ndryshmet por dhe problement nuk mungojne. Telefoni iPhone 4 ka nje problem me antenen, pasi nqs kapet ne cepin e majte poshte, atij do ti zhduket sinjali dhe nuk eshte e mundur te behen thirrje. Por kjo gje nuk i ka penguar shume fansa te iPhone per te porositur dhe blere aparatin.

Me poshte po paraqesim grafikun e çmimeve ne mbare boten:
 Vendin e pare per telefonin iPhone 4 me te shtrenjte e mban Italia. Po ju a keni bere plan per te blere iPhone 4?

Jepni mendimin tuaj