Ftesa e Apple per 9 Shtatorin, mister si Kodi i Da Vinçit

Appleka filluar të shperndaj ftesat për eventin e radhës. Më datë 9 Shtator do të mbahet në Cupertino, Kaliforni eventi ku do të prezantohen produkte të reja Apple si dhe i shumëprituri iPhone 6.

Pasi kanë marrë ftesën, të apasionuarit e teknologjisë kanë filluar analizën e imazhit. Duke filluar nga numri 9 qe po te rretullohet do te kthehet ne 6, pra iPhone 6 do te jete prezent ne Event.

Nese behet shuma 9+9 – 2 + 14 = 30, shfaqet numri qe ka Mac që eshte hedhur ne treg.

Nese ftesa rrutullohet, shfaqet ne zog apo pellumb.

Fjala “MORE”, më shumë i drejtohet ekraneve! Mund të ketë iPhone me ekran me te madhe si dhe iPad me ekran 12.9 inch.

Jepni mendimin tuaj