Ciljeta dhe Ingridi ndryshojnë look

Ciljeta dhe Ingridi - Seksi shqip

Janë vazhdimisht në qendër të vëmendjes, jo vetëm për këngët dhe klipet që sjellin, por edhe për pamjen e tyre. Në festivalin “Kënga Magjike” Çiljeta surprizoi publikun dhe adhuruesit e saj me flokët e prera shumë shkurt dhe të ngjyrosura platin.

Edhe pse ishte një befasi për të gjithë, duket se vajza është me fat, pasi çdo model flokësh i rri për bukuri. Ndërkohë Ingridi ka zgjatur përsëri flokët, duke i mbajtur ato të zeza dhe me baluke. Kjo që shihni në foto është pamja e dy vajzave, që janë edhe shumë shoqe, me të cilën do t’i shikoni tani, por nuk dihet për sa kohë, pasi mund të ndryshojnë sërish.

Panorama Plus

  1. jan takuar dy rivalet dhe jane bere shoqe perndryshe asnjera tjetres nuk ja leshojn vendin jan te bukura kendojnw bukur komplimente dyjave

Jepni mendimin tuaj