Nora Istrefi superseksi pa sutjena

Askush nuk e vëreu këtë detaj… Ka kaluar një kohë relativisht e gjatë që nga mbajtja e edicionit të “Video Festa, i cili mbahet çdo vit në Prishtinë.

Ajo që u vu re këtë radhë ishte paraqitja e këngëtares Nora Istrefi. Një fustan i kuq dhe tepër elegant jo shumë i ekspozuar, gjithashtu flokët tepër bukur të rregulluara… Mirëpo flitej se kreatorja, e cila kishte dizajnuar fustanin, Xheraldina, ishte frymëzuar nga fustani i aktores Hilary Swank, vetëm se dallonte nga ngjyra. Gjitashtu fustani ngjasonte shumë në model dhe në ngjyrë me një fustan dhe paraqitje të këngëtares Adelina Ismajli dhe gjithë kjo paraqitje bëri shumë bujë në mediat kosovare.

Nora Istrefi superseksi

Ndërkohë ajo që askush nuk e vëreu, ishte se Nora në këtë paraqitje ishte vetëm me fustan dhe asgjë poshtë tij… Siç e shihni edhe nga fotoja fustani është aq transparent sa na lejon ta verifikojmë lehtë këtë fakt. Gjithsesi, Nora është një këngëtare shumë e mirë, por edhe një femër shumë seksi.

Panorama Plus

Jepni mendimin tuaj