OpenOffice 3.2

Ekipi zhvillim më në fund ka lëshuar versionin 3.2 të OpenOffice për Linux, Mac OS X, Solaris dhe Windows.

Krahasuar me version 3.1.1 ofron mundësi të ndryshme duke përfshirë një rritje të performancës. Eshtë përmirësuar përputhshmëria me Microsoft Office, filet e mbrojtur nga fjalëkalime, specifikimet ODF 1.2 dhe OpenFormula.

Ndryshime janë të mëdha, por me shume ne Calc ku jane futur dhe disa funksione statistikore.

Shkarko | OpenOffice

Jepni mendimin tuaj