Femrat – Rekordi Avatarit

Dashuria është një lojë ku fiton ai që nuk do te luajë…
Kështu nis slogani i filmit Femrat, me regji te Rudina Vojvoda dhe skenar Koloreto Cukali. Ne rolin kryesor Ermal Mamaqi siguron argetim pa mase pasi do të mbani barkun me dorë nga të qeshurit dhe përbri tij 18-vjeçarja Enxhi Cuku dhe shume femra te tjera.

 FEMRATështë një film që flet për njerëz të përditshëm dhe për halle të përditshme. Filmi flet për marrëdhënien e komplikuar me femrat të një avokati divorcesh, Rikut (Ermal Mamaqi). Sa më shumë që Riku tenton t’i shmanget impenjimit serioz, aq më shumë femrat që e rrethojnë i ngrenë “kurthe”. Konkluzioni është që dashuria është një lojë, kap këdo, sidomos ata që nuk duan të “luajn딝.

“Mamaqi vë bast rekordin e Avatarit si shikueshmëri në Shqipëri” pse jo, le të jetë një epokë e re për Kinematografin Shqiptare!

Jepni mendimin tuaj