Gardarobë Ekologjike, moda e re në Itali

Ajo u ofron anëtarëve mundësinë e zgjedhjes së shtatë rroba të reja çdo javë në vend të 40 euro dhe e ka çmendur publikun italian.
Ajo është e njohur si Organizata e Gardarobës Ekologjike (Ecologico Guardaroba Organizzato).

Pas shtatë ditëve, konsumatorët i kthejnë rrobat dhe për të marrë shtatë rroba të reja.
Ego, e cila punon tani për tani vetëm në Milano dhe Brescia, ndërmerr përsipër pastrimin e tyre dhe më pas dërgimin e tyre në klientë të tjerë.
Nëse dikush dëshiron të ketë një veshje mund ta blejë atë në fund të sezonit me një çmim simbolik prej 10 €.
“Nuk është e nevojshme për të larë apo hekurosur rrobat dhe gjithmonë ke diçka të re për të veshin,” tha një klient i kënaqur.

©Bukuri.com

Jepni mendimin tuaj