Si të shikoj filmat nga Kompjuteri PC ne Televizor TV

Nese kohet e fundit keni blere nje televizor te ri, a do ju pelqente te shikoni filmat e preferuar qe keni shpetuar ne kompjuter!! Sigurisht qe po, sidomos kur ka nje ekran shume here me te madhe se ai i kompjuterit. Ja se çfare na nevojiten!

Nqs doni ta shfrytezoni ne maksimim fuqine dhe cilesine e TV-se tuaj, duhet te perdorni nje kabell HDMI. (si ky ne figure) mund te kushtoj rreth $5/20 dollare varet nga gjatesia dhe materiali perdorur.

Vazhdoni lexoni temen ne brendesi te faqesMos harroni gjithashtu tua sygjeroni kete teme miqeve tuaj! 🙂

Jepni mendimin tuaj