Si te aplikojme efektin e shiut ne nje foto! – Rain Effect Photoshop

Nese doni te luani me fotografit dhe ti bene me terheqese, provoni te shtoni kete efekt shiu!

Imazhi qe do fillojme punen:
 Rezultati me efektin e shiut:
 Lexo te gjithe Tutorialin me Efektin e Shiut

Klikoni Likenese ju pelqen ky udhezim!

Jepni mendimin tuaj