Homepage » Tag Archives: miss albania

Posts Tagged: "miss albania"

Foto te Miss Shqiperia Nudo

Pozon topless, e nuk është aspak kundër rrymës. Historia e Lorena Çikës, modeles 20-vjeçare nga Tirana, që ka thyer tabutë për bashkëmoshataret e saj. Është...

Zajmina bëhet 21 vjeç

I ka realizuar të gjitha, dhe është përfolur aq shumë në faqet rozë të shtypit, sa mjaft më! Është lodhur Zajmina, madje ndihet e acaruar...