Windows Live Messenger per iPhone nga Microsoft

Kishte shume programe per te biseduar ne Messenger ne iPhone ku disa ishin me pages dhe te tjere falas. Me ne fund vjen programi zyrtar i mesazherit nga Microsoft, falas dhe me nje seri funksionesh te reja. Per te gjithe ju qe keni nje iPhone, tashme mund te shkarkoni falas programin e Windows Live Messenger.

Ne hapesiren tone te forumit, telefonint iPhone i kemi kushtuar nje seksion te veçant ku ju mund te kerkoni programe dhe te lexoni guidat qe kemi pregatitur.

Ne pamje te pare Windows Live Messenger eshte si nje rrjet social sesa nje program bashkebisedimi. Ne pamje te pare ju paraqiten statusi i miqeve tuaj, me pas keni tab me listen e miqeve, fotove dhe nje tjeter per bashkbisedim. Programi ka nje grafik te kendshme dhe ne vetem 7,2MB mund te instalohet programi i Messenger realizuar nga Microsoft per iPhone.

Shkarko Windows Live Messenger ose merr pjes ne diskutimet e forumit.

Jepni mendimin tuaj