Bojkeni ne pub ne vend te muajit te mjaltit

Bojkeni në pub

I ka rënë për hise të martohet në një nga periudhat më të ngjeshura me punë, pikërisht atëherë kur i duhej të bënte regjisorin e njërit prej programeve më impenjative në “Top Channel”, i cili titullohet “E diell”. Por nuk duken të trishtuar për këtë fakt as ai dhe as e shoqja. Përkundrazi kanë vijuar të ndjekin jetën e tyre të zakonshme, si gjithmonë mes miqve dhe kolegëve.

PanoramaPlus

Jepni mendimin tuaj