Blero gjithmonë në shoqerine e femrave seksi

blero-femra-seksi

Nuk e kemi marrë vesh asnjëherë se me kë rri Blero. Sapo i zbulojmë një të ashtuquajtur të dashur, vjen lajmi se në fakt nuk ka atë por një tjetër. Dhe sapo paparaci ynë vihet në gjurmët e tjetrës, hop vjen përsëri lajmi se e ka ndërruar dhe tani ka prapë një të re. Prandaj dhe ne kur shohim Bleron të shoqëruar me femra, e dimë që do zgjasë fare pak. Por ajo që të bie në sy është se të gjitha femrat me të cilat rri Blero janë të bukura. Paparaci ynë e ka fiksuar me aparatin e tij në një nga diskot e Prishtinës. Edhe kjo e mirë qenka!

Burimi Panoramaplus

Jepni mendimin tuaj