Sharp sfidon iPad-ët e Apple

Sharp hidhet në tregun e tabletëve mulimedialë me funksione e-reader duke sfiduar në këtë mënyrë Apple.

Kompania ka lajmëruar dy modele të reja që do të dalin brenda vitit të cilët bazohen në sistemin operativ Android të Google, për të sfiduar iPad-in.

Pajisjet të pagëzuara me emrin “Galapagos” do të dalin për tregun japonez në dhjetor me dy variante të ekranit LCD, 5,5 dhe 10,8 polsh.

Jepni mendimin tuaj