Homepage » Tag Archives: miss shqiperia

Posts Tagged: "miss shqiperia"

Zajmina bëhet 21 vjeç

I ka realizuar të gjitha, dhe është përfolur aq shumë në faqet rozë të shtypit, sa mjaft më! Është lodhur Zajmina, madje ndihet e acaruar...