Stili i flokëve tregon një pjesë të personalitetit

Duke parë se çdonjëri prej nesh ka stilin e tij të flokëve e që tregon një pjesë të personalitetit të tyre më poshtë janë renditur gjashtë gjërat ju duhet të dini për flokët tuaj, si këshilla të vlefshme për të ditur më shumë në ruajtjen dhe mirëmbajtjen e flokëve sepse siç thonë shumë njerëz, “janë gjysma e bukuris딝.

Gjashtë gjërat ju duhet të dini për flokët tuaj:

“ Shkoni në një sallon bukurie në qoftë se keni flokë të gjatë pasi këshillohet të kujdeseni më shumë për to.

“ Mos shkoni në një sallon në qoftë se ju doni diçka standarde. Një berber i lirë do të ishte zgjidhja.

“ Përdorni shampo dhe balsam për flokët tuaj.

“ Mos lani flokët shpesh, dy herë në javë është e këshillueshme.

“ Bëni një prerje të shkurtër në qoftë se keni një eveniment ose martesë.

“ Pas keni prerë flokët prisni një javë për të parë modelin që keni dëshiruar të realizoni.

Jepni mendimin tuaj