Homepage » Author Archives: Editor (page 29)

Posts by: Editor

Portat qe permbyten Shkodren

“Ne date 8/11/2009 nje grup hyri dhe vendosi te intensifikoje prodhimin e energjise, sepse detyra e KESH-it eshte te prodhoje”.Me kete deklarate drejtori i KESH-it...

Prokuroria e L.A: Michael Jackson u vra

Hetuesit e ceshtjes “Michael Jackson kane dale ne perfundimin se ish mbreti i pop-it eshte vrare.Mbyllen perfundimisht hetimet per kete ceshtje qe pritet te akuzoje...