Homepage » Author Archives: Editor (page 2)

Posts by: Editor

Gëzuar Vitin e Ri 2014!

Gëzuar Vitin e Ri 2014! Ju urojmë shumë gëzim ne familjet tuaja, shëndet, hare, dhe paqe. Urojmë që ky vit të jetë sa më i...

Femrat – Rekordi Avatarit

Dashuria është një lojë ku fiton ai që nuk do te luajë... Kështu nis slogani i filmit Femrat, me regji te Rudina Vojvoda dhe skenar...

Pogradec:Festivali i Filmit Ballkanik

Një grup artistësh shqiptarë kanë organizuar sivjet për të tretin vit Festivalin e Filmit Ballkanik. Për herë të parë në këtë festival, që zhvillohet në...