Homepage » Author Archives: Editor (page 4)

Posts by: Editor

Tirana Marathon: Shqipëria Vrapon

Bashkia e Tiranes me rastin e 100 vjetorin e shpallses se pavarsise organizon manifestimin masiv sportive Tirana-Vrapon. Maratona e Tiranes 2012. Drejtimi teknik organizativ te...

iDOSER- Droga elektronike

Alarmi është dhënë pothuajse në shumicën e shteteve të botës për iDOSER një drogë e re elektronike, e cila prodhohet dhe shperndahet nëpërmjet internetit. "Droga"...