Homepage » Tag Archives: kenga magjike

Posts Tagged: "kenga magjike"

Genta shfaqet ne kenge si humaniste

Genta Ismaili këtë radhë ka fituar një grant qeveritar nga Depertamenti i Rinisë në Ministrinë e Kulturës në Kosovë, ku institucioni i lartpërmendur është sponsorizues...

Ciljeta behet bionde

  Ka eksperimentuar shumë me look-un, koshiente edhe për faktin se tiparet spikatëse ia lejonin këtë luks. Dhe në fakt pas çdo ndryshimi, ne e...